Magyar Tejszövetség roadshow rendezvénykamion

Magyar Tejszövetség

Rendezvénykamion az edukáció és az egészségtudatos nevelés jegyében

75 állomás. 50 általános iskola. Több ezer diák.

Ilyen az, amikor rendezvénykamionunkat egy nemes ügy támogatásáért hívják segítségül.

A Tej Terméktanács által szervezett Tej Útja Roadshow elsődleges célja a hazai tej- és tejtermékfogyasztás népszerűsítése volt. 

Hogyan érték ezt el a Truck Roadshow rendezvénykamionjával?
Az amerikai Kenworth márkájú, több tíz tonnás monstrum sok gyerek számára vonzó, melynek szívesen be is pattannának a volánja mögé. Ez a 13 méter hosszú járgány azonban sokkal több, mint egy látványos óriás… nonprofit marketingcélokra is kiválóan alkalmazható. Az ötletes dekorációval ellátott vontató felépítmény egyben egy 40 négyzetméteres, mobil rendezvényhelyszín funkcióját látta el, ahol színvonalas programok várták a gyerekeket.

A kicsiket beültetni az iskolapadba, és egy unalmas előadást tartani Nekik a tejről… 

Ennél sokkal kreatívabb megoldásra volt szükség!
Hogyan kerül a tej a legelőről az otthonukba? Többek között erre a kérdésre kaphattak választ a diákok. A jármű belsejében található öt élményállomás mindegyike izgalmas interaktív feladatokat rejtett, melyek teljesítéséért a gyerkőcök ajándékra beváltható tejpecséteket gyűjthettek és sok-sok hasznos infóval gazdagodhattak. A célcsoport, vagyis a Z generáció igényeinek eleget téve modern digitális eszközök, például VR és táblagép is bevonásra került. Emellett cégünk által biztosított animátorok gondoskodtak a kicsik felhőtlen szórakozásáról.