Rendezvénytípusok

Business to Business

Rendezvény célcsoport:

vállalatok

Business to Consumer

Rendezvény célcsoport:

MAGÁNSZEMÉLYEK

Rendezvénykamion és mobil színpad B2B marketingcélok támogatásához

A rendezvények nem csak akkor bírnak hatalmas jelentőséggel, ha a potenciális vásárlóknak való értékesítés vagy a márkahűség növelése a célunk. A B2B szektorban ezeknek az eseményeknek éppen olyan kiemelt szerepük van az üzleti partnerekkel való hosszú távú kapcsolat és kölcsönös bizalom kialakításában, ápolásában és elmélyítésében.

A B2B eseménymarketing fontosságához nem fér kétség, hiszen a döntéshozókat gyakran nagyon nehéz elérni a népszerű digitális csatornákon keresztül. A Business-to-business marketingtevékenység során a többirányú kommunikációra helyeződik a hangsúly, tehát itt van lehetőség a közvetlen visszacsatolásra.

A cégünk által bérelhető rendezvénykamion és mobil színpad széles körű felhasználhatóságának köszönhetően hatékony segítséget nyújt
B2B marketingcéljai megvalósításához.

Nem csak a mobil helyszínt és színpadot biztosítjuk, rendezvényszervező csapatunk
teljes körű szolgáltatásai komplex megoldást kínálnak ügyfeleink számára.

Rendezvénykamion, mint üzleti tárgyalások, találkozók helyszíne

Ha semleges környezet mellett dönt, egyik fél sem indul komolyabb hátránnyal. Egy mobil helyszín esetében „Önnél van a labda”, hiszen sokat tehet azért, hogy partnerében pozitív benyomást keltsen. A terem hangulata és atmoszférája, a megfelelő berendezés és technikai felszereltség mind-mind hatással lehetnek a tárgyalás sikerességére. Erről mi gondoskodunk! Természetesen az is fontos, hogy a helyszín könnyedén megközelíthető legyen. A Truck Roadshow rendezvénykamion és mobil színpad segítségével ez is egyszerűen megvalósítható!

Cégeknek szóló oktatás színtere

Íme, egy remek példa egyik partnerünktől:
A szárazépítési termékeket forgalmazó Rigipsz (2020. január 1-től Saint-Gobain Kft.) ingyenes oktatása mesterembereknek nyújt hasznos gyakorlati tippeket a cég termékeinek használatában. A csavar a dologban igazából az, hogy az érdeklődőknek nem kell messzire elutazniuk, hogy részt vehessenek a képzésen, hanem a képzés helyszíne megy egyenesen hozzájuk. Ráadásul az oktatási környezet így minden városban teljesen egységes, hiszen a rendezvénykamion belső terének kialakítása nem változik.

Roadshow B2B partnereknek

Egy roadshow kiváló lehetőséget teremt arra, hogy cégét összekapcsolja azokkal a potenciális ügyfelekkel, akiket valóban érdekel az, amit kínál. Egy ilyen esemény alkalmával akár több tucat helyszínre is ellátogathat. Rendezvénykamionunk egyedi, kreatív és látványos alternatíva üzleti célközönsége eléréséhez akár kreatív mobil színpadként. A belső tér és a külső design teljesen testreszabható, cége arculatának és üzenetének megfelelően. Ne feledje! A roadshow egy összetett, több napos rendezvény, melynél a megfelelő tervezés és kivitelezés kulcsfontosságú. Ezt szintén érdemes profikra bíznia!

Mozgó kiállítási- és termékbemutató helyszín

Talán az egyik legnépszerűbb B2B marketing eszköz a szakmai kiállításokon való megjelenés. A potenciális ügyfelek személyesen is kapcsolatba kerülhetnek a céggel, márkával, közelebb érezhetik magukat az Ön által kínált termékekhez, szolgáltatásokhoz és szemtől szemben tehetik fel kérdéseiket. Kitűnni a rengeteg kiállító közül? Nem könnyű feladat! Fontos a pozitív első benyomás, így olyan standra van szükség, ami túlmutat a sablonmegoldásokon, egyedi, kreatív és figyelemfelkeltő. A rendezvénykamionos mobil színpad nem mindennapi ötletek megvalósítását teszi lehetővé. A vontatvány duplájára bővíthető oldalra kitolható üveges konténerrel, mely egyedileg berendezhető, rugalmasan variálható. Büszkék vagyunk rá, hogy a 2017-es Mezőgazdasági Kiállításon (OMÉK) a cégünk által megálmodott koncepciót közönségdíjjal jutalmazták. Technika kiépítése, grafikai tervezés és gyártás, berendezések beszerzése. Mindent mi intézünk!

OMÉK: közönségdíjas a tejkamion