Rendezvénytípusok

Business to Business

Rendezvény célcsoport:

vállalatok

Business to Consumer

Rendezvény célcsoport:

Magánszemélyek

Rendezvénykamion és mobil színpad – ezernyi lehetőség egyetlen járműben

Az eseménymarketing egy olyan offline kommunikációs eszköz, melynek elsődleges feladata a termékhez, céghez vagy márkához kapcsolódó pozitív, kellemes élmény megteremtése. 

Legyen szó bármilyen értékesítési vagy marketing célról, mindig lehet jobban, kreatívabban csinálni! Üzenete célba juttatásához, a márkaaktivitás növeléséhez ma már egyedi, modern és látványos megoldásokra van szüksége.

Keltse életre márkáját, teremtsen valódi élményt és kapcsolatot! Ismerje meg a speciálisan módosított rendezvénykamionban és mobil színpadban rejlő izgalmas lehetőségeket!

Sportesemény, koncert mobil helyszíne és technikai háttere

A 13 méter hosszú, kihajtható vontatvány pillanatok alatt nyitott, vagy akár fedett mobil színpaddá alakítható, így az időjárás sem fogja keresztülhúzni terveit. Kamionjaink mellé olyan professzionális fény- és hangtechnikát biztosítunk, amilyenre csak szüksége van. A 14 kW-os aggregátornak köszönhetően nincs feltétlenül szükség áramforrásra. A berendezés vészhelyzet esetén is gondoskodik arról, hogy a látogatók zavartalanul élvezhessék rendezvényét. Többkamerás video live show-val élőben, akár a levegőből is közvetítjük az eseményt a népszerű social media felületeken akár drónokkal is.

Innovatív segítség a munkaerő-toborzásban

Az employer branding, vagyis a munkáltatói márkaépítés célja: megszerezni (és megtartani) a legkiválóbb kollégákat. A megfelelő munkaerő felkutatása azonban a legtöbb cégnek komoly nehézséget okoz. Ilyenkor hatékony eszköz lehet egy profi toborzórendezvény megszervezése. Az unalmas, semmitmondó prospektusok helyett a kamionbérléshez biztosított virtuális szemüveg használatával az érdeklődők körbejárhatják leendő munkahelyüket. A 360 fokos, háromdimenziós kép széles körű betekintést enged a különböző munkaterületekbe, folyamatokba.

Edukációs rendezvények lebonyolítása

Pénzügyi ismeretek bővítése, egészségtudatos életmódra való nevelés vagy akár jótékonyságra buzdítás. Kamionunk egy nemes ügy támogatása érdekében is bármikor bevetésre kész! A Z- és alfa generáció oktatása, figyelmének felkeltése ma már jóval modernebb és összetettebb eszközöket igényel. Ha valós eredményeket szeretnénk elérni, nem elég egy tábla, néhány könyv vagy akár egy projektor. A event kamionhoz igényelhető modern digitális eszközök (például VR, táblagép, LCD TV) hozzájárulnak az edukációs rendezvények sikerességéhez és izgalmasabbá tételéhez.

Családi nap extrákkal

Egy családi nap megszervezésénél a legnagyobb kihívást talán az jelenti, hogy több korosztály igényeinek kell megfelelni. Ahhoz, hogy kicsik és nagyok egyaránt jól szórakozzanak, gondos, átfogó tervezésre van szükség. A látványos csőrös kamion bérbeadása mellett cégünk átvállalja a szervezés és lebonyolítás fáradtságos feladatait. Komplex megoldásokat kínálunk, izgalmas játékokkal, vetélkedőkkel, koncertekkel, cateringgel és VR élménnyel a család valamennyi tagja számára.

Politikai kampány sikerességének előmozdítása

Hoszteszeink tabletes adatgyűjtést végeznek a rendezvény helyszínén. Az adatok közvetlenül a megrendelő mobiltelefonjára érkeznek, és azonnal kiértékelhetővé válnak és a politikai üzenetek pontosíthatók. A közvélemény-kutatás egyértelművé teszi, hogy egy-egy releváns kérdésben hogyan vélekednek választói. A kapott eredmények a későbbi kommunikációs stratégiába beépíthetők, ez pedig hozzájárul a politikai kampány sikerességéhez. A rendezvénykamionok elé épített színpadon, rendezvénytechnikánkkal egyedi hangulatot biztosítunk akár legyen szó led falról, hangosításról vagy fénytechnikáról.

Exkluzív showroom divatrendezvényen (pop-up store)

Egy igazi ruhaboltot varázsolunk rendezvénye helyszínére! A vontatvány belseje válaszfalakkal egyszerűen átalakítható, mely a járművet alkalmassá teszi termékei bemutatására illetve kipróbálására. Lényegében egy ideiglenesen felállított üzletről (pop-up store) van szó, mely akár direkt értékesítési célokat is szolgálhat. Hatékony marketingeszköz például divattal kapcsolatos rendezvényeken, cipők, ruhák és kiegészítők kiállításához, de más típusú termékeknél bemutatóteremként is funkcionálhat. Sportesemények showroom-ja, ahol sportszereket, sportruházatot lehet tesztelésre kiadni az érdeklődőknek, de a termékértékesítés is nagyszerűen végezhető. A helyszín kialakításáról, a kreatív berendezésről szintén mi gondoskodunk!