Vodafone

Vodafone Future Truck – a jövő és a technológia mindenkié

Innováció és jövőbe mutató fejlesztések. Ez jellemezte a Vodafone Future Truck rendezvénykamionját. A világ legnagyobb telekommunikációs vállalata kiemelten kezeli a balatoni régiót: korábban több helyi kilátó felújítását is támogatta, és 2017 óta már több tucat településen elérhető a villámgyors 4G+ technológia. 

Ezután kézenfekvő volt, hol is promotálják legújabb szolgáltatásukat. Az 5. generációs mobilhálózat korlátlan élménye Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválján, a Siófokon megrendezett Nemzeti Regattán is bemutatásra került.

És itt jöttünk mi a képbe.

Mitől lesz sikeres egy távközlési vállalatóriásnak szervezett családi nyílt nap?

Attól, hogy valamennyi célcsoport igényeit kiszolgálja, és egyetlen percig sem hagyja unatkozni a résztvevőket
Szülők és gyermekek egyaránt remekül szórakoztak: a látogatók beülhettetek egy igazi repülőgép-szimulátorba, virtuális szemüvegen keresztül modell autót vezethettek és találkozhattak Pepperrel is, a humanoid robottal. A rendezvény célja és üzenete egyértelmű: a jövő és a technológia mindenkié.

A nem mindennapi rendezvényhelyszíntől
Egy monumentális vontatós kamion látványa már önmagában is óriási élményt nyújt. Teljesen egyedi, kényelmes és egyben rugalmas mobil helyszín, mely hatékonyan segíti a márka és az üzenet bevésődését.

Attól, hogy van, aki minden apró részletre odafigyeljen
Csalogató belső design és megkapó külső dekoráció a cégimagehez és kommunikációs üzenethez igazodva. Dekoratív, mosolygós hosztesz lányok, akik megalapozzák a hangulatot, és akikhez bátran fordulhatnak az érdeklődők. Stabil technikai háttér, mely gondoskodik arról, hogy minden simán, gördülékenyen menjen.

Ezek mind-mind olyan fontos részletek, melyek kifogástalan minősége emeli a rendezvény színvonalát. Mi megvalósítottuk! 

Büszkén elmondhatjuk, hogy ez egy igazán sikeres márkapromóció volt!

Ügyfél és kreatív kidolgozása: HPS Group