Coca-Cola roadshow rendezvénykamion

Coca-Cola

Ünnepi készülődés a Coca-Colával

Ki ne ismerné a reklámokból a Coca-Cola kamiont? Az érdeklődők évről évre nem csak a TV képernyőjén keresztül találkozhatnak ezzel az ikonikus tűzpiros járgánnyal. A városról városra járó Coca-Cola Karaván a karácsony szellemét hozza el az embereknek. Ez az emocionális márkaépítés tökéletes iskolapéldája. 

Örömszerzés és eladásösztönzés – ezt a két célt egyszerre támogatta az üdítőipari vállalat nagyszabású mobil rendezvénysorozata, melynek megvalósításában 2011, 2013, 2013 és 2015 években cégünk is aktívan részt vett.

Az érdeklődőkre többek között az alábbi izgalmas programok és lehetőségek vártak:

Pop-up Store: kizárólag erre az alkalomra felállított mobil üzlet. Egyedi brandingelt termékek vásárlása limitált kivitelben, akár karácsonyi ajándéknak. (direkt eladás)

Mikulásszoba: a célcsoport elsősorban a gyerekek, akik együtt fotózkodhattak a Mikulással, az elkészült képeket pedig a Télapó kis segédei, azaz a jelmezes hoszteszek ki is nyomtatták.

Alkotó sarok: kézműves ajándékok készítése a Coca-Cola által biztosított alapanyagokból.

Ingyenes koncertek: televíziós tehetségkutatókból jól ismert sztárfellépők szórakoztatták a közönséget.

Ha karácsony, akkor Coca-Cola! – a televíziós reklámok valamint a mozgó rendezvénysorozat hatására a két fogalom teljesen összeforrt.

Egy biztos: egy ilyen komplex rendezvény sikeres lebonyolítása gondos odafigyelést és sok-sok segítő kollégát kíván!