A Nagy Családi Buli: Miskolci Bosch Családi Nap 2023

Technológia és szórakozás egyben egy rendezvénykamionban.

A Robert Bosch Energy and Body Systems Kft idén augusztus 26-án egy felejthetetlen családi napot szervezett dolgozói és családtagjaik számára. A rendezvényen a Magyarországi Bosch csoport munkatársának és családtagjainak volt lehetősége kikapcsolódni és együtt időzni. A nap során számos izgalmas program és attrakció várta a résztvevőket.

Az esemény központi helyszíne a miskolci Bosch üzem gyárterülete volt, ahol az különleges atmoszférájában folyt a vidám kikapcsolódás. A résztvevőket koncertek, humoristák, és egy sor más szórakoztató program várta, hogy feledhetetlen pillanatokban lehessen részük.

Az egyik izgalmas lehetőség az e-bike teszt volt, ahol a résztvevők kipróbálhatták a Bosch által gyártott motorokkal szerelt elektromos kerékpárokat. A technológia és környezetbarát közlekedés találkozott ezen a rendezvényen, ahol a látogatók a jövő mobilitásának egy szeletét ismerhették meg.

A gyerekeket a vidámpark varázsolta el, míg az interaktív játékok számtalan lehetőséget kínáltak a szórakozásra és kihívásokkal teli időtöltésre.

Az igazi meglepetést azonban a Bosch oktatásért és képzésért felelős csapata készítette elő. A rendezvénykamionjukban egy 40 m2-es rendezvényteret alakítottak ki, ahol technikai játékokkal és feladványokkal várták a látogatókat. Ezek az érdekes műszaki kihívások kiválóan illettek a Bosch hagyományaihoz, és pontokat lehetett gyűjteni a megoldásukért.

A fesztiválkamion külső és belső dekorációja egyedi volt, és szemet gyönyörködtető látványvilágával vonzotta a játékos kedvű látogatókat. A kamion oldalát tejesen bevontuk nagyformátumú digitális nyomtatóval készült matricával, mely egy óriás plakátként hirdette a vállalatot a látogatók számára. A kamion belső terét pedig egyedi fotóminőségű dekorációval dobtuk fel. A hosszú sorok a rendezvénykamion előtt bizonyították, hogy a résztvevők kíváncsiak voltak a különleges élményekre, amit a rendezvény kamion nyújtott.

Az esemény során a kicsik és nagyok egyaránt készítettek egy képet magukról a látványos amerikai rendezvénykamion traktorával, ami egy emlékezetes pillanat volt mindenki számára.

A Miskolci Bosch Családi Nap tehát egy olyan esemény volt, ahol a technológia és a szórakozás tökéletesen összefonódott. A Bosch https://www.bosch.hu/ célja mindig is az volt, hogy innovációjával és családias légkörével kiemelkedő élményeket nyújtson dolgozóinak és családtagjaiknak. A rendezvény sikerét pedig a hosszú sorok és a mosolygó arcok bizonyították.