METAL-SHEET Kft. Campus fesztivál rendezvénykamion mobil színpaddal és VIP teremmel.

Az éves fesztiválok számos lehetőséget kínálnak az embereknek, hogy összegyűljenek, kikapcsolódjanak, zenét hallgassanak és új élményeket szerezzenek.
Az éves fesztiválok számos lehetőséget kínálnak az embereknek, hogy összegyűljenek, kikapcsolódjanak, zenét hallgassanak és új élményeket szerezzenek. A Campus Fesztivál, amely minden évben Debrecenben kerül megrendezésre, az egyik legnagyobb és legnépszerűbb fesztivál Magyarországon, számos zenét, színházat, művészetet és sportot kínál több színpadon. 
A 14. Campus Fesztivál egy fantasztikus lehetőség arra, hogy találkozzunk új emberekkel, élvezzük a zenei és művészeti előadásokat, miközben biztonságosan és fenntarthatóan éljük az életünket. Több mint 200 koncert várta a színpadoknál a fesztiválozókat. A 14. CAMPUS FESZTIVÁLON a 2022-es évben a Metal-Sheet Kft., a lemeztermékeket gyártó vállalat volt a fesztivál fő támogatója, melyhez rendezvénykamiont biztosítottunk számukra. Nagy előnye volt, hogy színpadként és rendezvényteremként szolgálhat megbízónk számára. Lehetővé tette a Metal Sheet kollégáinak, akik szervezők is voltak egyben, hogy rugalmasan és hatékonyan kezeljék az eseményt, valamint biztosítsák a szükséges felszereléseket és szolgáltatásokat partnereik számára. Az eseménykamion használata jelentősen javította az élményt az eseményen fesztiválozók számára. Rendkívül attraktív dekorációval, órás digitális matrica nyomatokkal vontuk be a teljes külső oldalát, mely az utazás során mozgó óriásplakátként is szolgált. A látványterveket grafikusaink tervezték, a pontos gyártás érdekében. Számos interaktív játék, logózott reklámajándék is várta a látogatókat. További előnye volt a rendezvény kamion használatának, hogy rendkívül gyorsan, 40 perc alatt installáltuk mint mobil színpadot és VIP termet, míg egy hagyományos színpad építése, akár egy napot is igénybe vehet ezzel szemben. Áramellátás adott volt a helyszínen, de a hangosítás és fénytechnika biztos működéséhez aggregátorral is készültünk. Azonban fontos, hogy az eseménykamionok használatát előzetesen megtervezzük és megfelelően felkészüljünk az eseményre. A kamionok méretének, súlyának és specifikációinak megfelelően szükséges a megfelelő engedélyek beszerzése, az eszközök biztonságos mozgatása, az eszközök megfelelő elhelyezése a szállítás során. Bízunk benne, hogy jövőre is a mi rendezvény eszközeinket választják és újra mi biztosíthatjuk a party kamiont a bulihoz, partner találkozóhoz.